Novosti

17. srpanj 2017. GRAD RIJEKA ŠALJE OBRASCE Porez na nekretnine platit će svi - dostavili podatke ili ne GRAD RIJEKA ŠALJE OBRASCE Porez na nekretnine platit će svi - dostavili podatke ili ne

Građani trebaju dostaviti informacije o neto površini, stanju nekretnine, godini izgradnje, godini posljednje rekonstrukcije, te vlasničkom udjelu. U...

opširnije
28. travanj 2017. Što sve trebate znati o porezu na nekretnine? Što sve trebate znati o porezu na nekretnine?

Gradovi i općine započeli su pripreme za uvođenje poreza na nekretnine, koji će 2018. objediniti komunalnu naknadu, spomeničku rentu i porez na kuće za odmor.

opširnije
10. ožujak 2017. Kupnja prve nekretnine: Ministarstvo uvodi važne izmjene, evo o čemu je riječ Kupnja prve nekretnine: Ministarstvo uvodi važne izmjene, evo o čemu je riječ

Jedna od mjera demografske obnove za koju se zalaže aktualna Vlada jest i subvencioniranje stanova za mlade. Nakon javne rasprave konačno je zakon dobio...

opširnije
11. veljača 2016. Kako podići kredit za stan? Kako podići kredit za stan?

Otvorite vidike - stambeni kredit možda ima opcije za koje ne znate!​

opširnije
11. veljača 2016. Što pitati trgovca pri kupnji namještaja? Što pitati trgovca pri kupnji namještaja?

Kupnja namještaja ima svoje zakonitosti, a osim što morate točno znati što kupujete, od kojeg materijala mora biti i koje boje, postoji još niz pitanja na...

opširnije
28. siječanj 2016. 10 savjeta za idealnu kupaonicu  10 savjeta za idealnu kupaonicu

To je prostorija koja mora biti funkcionalna, ali to ne znači da ne može i...

opširnije
12. siječanj 2016. Rast cijena neketnina na svjetskoj razini, u Hrvatskoj minimalan Rast cijena neketnina na svjetskoj razini, u Hrvatskoj minimalan

U Hrvatskoj, odnosno u Zagrebu, u prvih je devet mjeseci ove godine na...

opširnije
12. siječanj 2016. Kako pripremiti stan za prodaju Kako pripremiti stan za prodaju

Pored reklamiranja, najbitnija stvar kod prodaje stana, a koju često...

opširnije

Newsletter

Opereta Nekretnine | Iznajmljivanje i prodaja stanova, prodaja kućaDonosimo razloge zbog kojih je korisno i važno da za kupnju, prodaju ili najam nekretnine angažirate stručnjake: Poznavanje tržišta (poznavanje cijena) – 
Agenti imaju uvid u stvarno stanje cijena po kojima se određena nekretnina prodaje. Agenti, također, imaju svježi uvid u promjene na tržištu. Informirani su o kretanju cijena na tržištu pa će vas najbolje savjetovati oko prodajne cijene vaše nekretnine ili njezine vrijednosti.

Baze i mreže - 
Agencija za nekretnine ima svoje baze i mreže kupaca tj. prodavatelja – njihove portfelje, te vam može dati uvid u prave želje kupaca. Agenti vas, stoga, mogu najbržim načinima spojiti s kupcem, odnosno prodavateljem.

Pregovaranje – 
Agenti za nekretnine su trenirani pregovarači, prema tome, od njih nema boljih zastupnika vašeg interesa. Često se upravo dobrim pregovaranjem, mogu postići najbolji mogući uvjeti za obje strane.

Pravna podrška – 
Ovo je vrlo važna stavka. Proces kupnje nekretnine podrazumijeva niz pravnih radnji i savjeta, stoga vam usluga koju nudi agencija za nekretnine u ovom slučaju „zlata vrijedi“. Agent će vas voditi kroz sve stavke ovog aspekta kupoprodaje, od uvida u vlasničke listove, do sklapanja kupoprodajnih ugovora.

Ušteda vremena -
U današnje vrijeme slobodno vrijeme je dragocjeno, a angažiranje agenta za potražnju ili prodaju nekretnine omogućit će vam da svoje slobodno vrijeme ne morate trošiti pretražujući i istražujući gomile nekretnina i podataka i to često potpuno nepotrebno. 

Filtrirana ponude -
Agenti za nekretnine će vam iz velike ponude nekretnina probrati ono što u vašem slučaju uopće može doći u obzir za kupnju. Nećete se morati truditi i sami prekopavati i razabirati ono što bi vam se moglo svidjeti. Također, olakšat će vam uvid u vlastite želje i potrebe.

Ekskluzivna ponuda -
S obzirom da agencija unosi u svoju bazu nekretnine koje još nisu „prezentirane“ široj populaciji, imat ćete priliku saznati za neku nekretninu koja bi vas mogla zanimati čak i prije nego ona bude oglašena i svima dostupna.

Personalizirana prezentacija nekretnine -
Kad je riječ o prodaji vaše nekretnine, zasigurno će agent koji je zato obučen, najbolje prezentirati vašu nekretninu i istaknuti sve njene prednosti i zanimljivosti.

Povratne informacije -
Agenti su posrednici između prodavatelja i kupaca, stoga će informacije i komunikacija između te dvije strane najbolje teći upravo tim kanalom.

Agenti su ,,amortizeri“ - 
U procesu kupnje ili prodaje, agenti su oni koji stvaraju često prijeko potrebnu „tampon zonu“ između kupca i prodavatelja. Često do realizacije prodaje, odnosno kupnje ne bi došlo bez angažmana agenata koji su u mogućnosti izbalansirati zahtjeve jedne i druge strane.

Vezana ponuda drugih usluga -
Kupnja nekretnine u velikom broju slučajeva podrazumijeva niz drugih radnji koje tek započinju po završetku kupnje. Agencija za nekretnine u puno slučaja nudi vezu između drugih potrebnih usluga ili sama dostavlja sve što vam treba.

Donošenje odluke - 
Od svog agenta možete dobiti individualno savjetovanje i pomoć pri donošenju odluka, te će vas on usmjeriti na važno i tako vam uvelike olakšati ovako važnu odluku kao što je kupoprodaja nekretnine. 

Ciljani marketing –
Poznavanje tržišta nekretnina, odnosno zahtijeva i želja kupaca i prodavatelja, Agencija omogućuje da usmjeri oglašavanje tamo gdje će ono biti najučinkovitije.

Izvor: opereta.hr
[X] Zatvori
Slažem se RE/MAX Centar nekretnina koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Ovdje saznajte više o kolačićima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.